Usmeno prevođenje

Usluge usmenog prevođenja

Organizirate međunarodnu konferenciju, skup ili važan međunarodni sastanak?

U tom slučaju potrebno vam je usmeno prevođenje najviše razine kvalitete kako bi sve prošlo u najboljem redu i kako bi svi sadašnji, potencijalni i budući poslovni ili politički/društveni partneri bili zadovoljni.

STENTOR osigurava sve oblike usmenog prevođenja zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s akreditiranim konferencijskim prevoditeljima, zajedno s najkvalitetnijom opremom za simultano prevođenje. U mogućnosti smo izravno dogovarati svaki detalj s organizatorom ili domaćinom pojedinog događaja.

Na taj način svoje partnere oslobađamo brige o stručno-tehničkim detaljima povezanim s usmenim prevođenjem i omogućujemo cjelokupnu uslugu na najvišoj razini.

Obratite nam se s povjerenjem i sigurnošću i pridružite se velikom broju naših zadovoljnih i renomiranih poslovnih partnera!

Nudimo sljedeće usluge usmenog prevođenja:

SIMULTANO PREVOĐENJE – usmeno prevođenje u stvarnom vremenu uz obveznu upotrebu opreme za simultano prevođenje (na konferencijama, skupovima i kongresima)

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE – prevođenje koje se odvija s određenim vremenskim odmakom, najčešće na sastancima s manje sudionika; zahtijeva vrlo iskusne usmene prevoditelje

CHUCHOTAGE – usmeni prevoditelj kod ovakve vrste usmenog prevođenja u pravilu sjedi pokraj slušatelja i šaptom prevodi govor slušateljeva sugovornika

TUMAČENJE – najčešće podrazumijeva angažman sudskog tumača pri potpisivanju i usmenom tumačenju službenih dokumenata.

Ako niste sigurni koju vrstu usmenog prevođenja trebate, slobodno nas kontaktirajte i zatražite savjet!

Prevođenje i interpretacija

Prevodimo s brojnih stranih jezika na hrvatski i s hrvatskog na strane jezike, kao s jednog stranog jezika na drugi.