Simultano prevođenje

Stentor.hr

Usluge simultanog prevođenja

Želite li kvalitetnu i profesionalnu uslugu, na pravom ste mjestu!

Stentorov tim iskusnih simultanih prevoditelja za sobom ima na stotine uspješno odrađenih većih i manjih događanja skupova te cijeli niz zadovoljnih međunarodnih i domaćih poslovnih partnera.

U suradnji s našim partnerima nudimo i suvremenu opremu za simultano prevođenje.

Kontaktirajte nas! Rado ćemo pomoći s najboljom uslugom, a po potrebi i savjetom te preporukom.

Zašto je potrebno angažirati kvalitetne konferencijske prevoditelje

Simultani prijevod zahtijeva izvrsno poznavanje i jezika s kojeg se prevodi i jezika na koji se prevodi kako bi poruka govornika bila prenesena pravilno i u duhu jezika.

Nekvalitetni i najčešće jeftiniji simultani prijevodi mogu dovesti u pitanje uspjeh i važnost cijelog događaja, konferencije ili kongresa u određenoj društvenoj, gospodarskoj ili znanstvenoj sferi.

Također, loši simultani prijevodi mogu stvoriti neugodne situacije na samim događajima (ponajprije organizatorima, predavačima i govornicima) i svaki ih imalo ozbiljan organizator nastoji izbjeći.

Ako vam je važno da poruke svih govornika budu prenesene točno i u duhu jezika na ugodan i nadasve profesionalan način, obratite nam se. Rado ćemo se odazvati i pomoći da sve prođe na najbolji mogući način.

Naši simultani prevoditelji prevode s engleskog, njemačkog, španjolskog, francuskog, talijanskog, ruskog i na te jezike.

U slučaju potrebe simultanog prevođenja na neki drugi jezik, omogućit ćemo vam i to.

Radujemo se budućoj suradnji!

Prevođenje i interpretacija

Prevodimo s brojnih stranih jezika na hrvatski i s hrvatskog na strane jezike, kao s jednog stranog jezika na drugi.