Pismeno prevođenje

Stentor.hr

Usluge pisanog prevođenja

Trebate usluge pisanog prevođenja?

Prijevod s ovjerom ovlaštenog sudskog tumača?

Stalni sudski tumači za engleski jezik, njemački jezik, talijanski jezik, francuski jezik, slovenski jezik i španjolski jezik te brojne druge jezike članovi su našeg prevoditeljskog tima.

Ako niste sigurni trebate li uz prijevod i lekturu ili redakturu, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo savjetovati što je potrebno. Jezične i prevoditeljske usluge nerijetko obuhvaćaju tehničku pripremu i grafičko oblikovanje teksta (DTP).

Na pravom ste mjestu ako tražite kvalitetu i učinkovitost te pouzdanog partnera s višegodišnjim iskustvom suradnje na području prevođenja priznatim svjetskim i domaćim društvima, odvjetničkim uredima i javnim institucijama.

OD PRIJEVODA DO ISPORUKE

Koristimo se najnaprednijom dostupnom tehnologijom i programima za prevođenje koji pridonose kvaliteti i učinkovitosti jer ubrzavaju proces prevođenja i osiguravaju dosljednu terminologiju. Po organizaciji prijevoda, metodologiji i pouzdanosti nadaleko smo poznati.

Svaki partner ima svojeg voditelja projekata koji koordinira prijevode, prati rokove i odgovoran je za cjelokupni projekt.

Nijedan prijevod iz STENTORA ne isporučuje se bez višestruke provjere naših prevoditelja, redaktora i lektora čime u najvećoj mjeri izbjegavamo pogreške, a svojim partnerima štedimo vrijeme i novac.

Prevođenje i interpretacija

Prevodimo s brojnih stranih jezika na hrvatski i s hrvatskog na strane jezike, kao s jednog stranog jezika na drugi.